×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Christina Curry deelt haar naakte achterwerk met de wereld

30.06.2016 -

Mama Patricia Paay is niet vies van een beetje naakt, maar dochter Christina Curry kan er ook wat van. Toen zij met haar billen bloot op bed lag werd ze gefotografeerd. Daar mag iedereen van meegenieten vindt Christina.


Het plaatje werd door de dochter van Adam Curry en Patricia Paay zelf gedeeld op Instagram. De tatoeages van Christina zijn ook goed te zien. Haar handen en zij zitten er vol mee en net boven haar billen lijkt ze ook wat eeuwige inkt te hebben zitten. 

Christina deelt vaker blote kiekjes van haarzelf. Helaas voor de dame worden deze foto's vaak verwijderd door Instagram, omdat het niet binnen de regels van het sociale medium past.

 

#parra @iceteach

Een foto die is geplaatst door very abunai 危ない (@katinkacoorie) op

 

Foto: Instagram Christina Curry

Reacties