×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lindsay schrijft over obstakels in het leven

30.06.2016 -

Lindsay Lohan is weer in de pen geklommen. De actrice, die de afgelopen jaren al meermaals aankondigde met een boek te komen, werkt aan een boek over haar ‘persoonlijke ervaringen met het overwinnen van de obstakels in het leven’.


“Ik hoop dat ik met mijn woorden degenen kan bereiken die leiding zoeken of door een moeilijke periode gaan”, zegt Lindsay in een interview met Vanity Fair. “Ik wil iedereen laten weten dat we allemaal pieken en dalen meemaken in ons leven.” De actrice haalde jarenlang alleen het nieuws vanwege haar vele aanvaringen met justitie, vaak het gevolg van haar verslavingen.

In het interview, dat in het teken staat van Lindsays dertigste verjaardag, zegt de actrice geen spijt te hebben. “Ik kan de tijd niet terugdraaien. Als ik dat wel zou kunnen, zou ik beter naar mijn moeder hebben geluisterd en andere vrienden hebben gekozen.”

Lindsay is trots op wie ze vandaag de dag is en kijkt uit naar haar verjaardag, zaterdag, die ze met familie en vrienden viert in Griekenland. De actrice zou graag een gezin willen stichten, maar laat weten eerst haar comeback op het witte doek te willen maken.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties