×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariel Winter zet opnieuw pikant kiekje online

‘Rustig maar allemaal’

30.06.2016 -

Ariel Winter is weer lekker aan het uitdagen. Na de ophef over haar jurk vorige week staat ze nu bijna helemaal naakt op de foto. De mooie actrice ligt op het plaatje verleidelijk te poedelen in een bad.


De Modern Family-actrice deelde het kiekje zelf op Instagram. ‘De werkplek van vandaag… rustig maar allemaal, ik draag tepelbedekkers.’ Blijkbaar zit ze er ook zo verleidelijk bij in de nieuwe film Dog Years waar ze in meespeelt.

Vorige week kreeg Ariel veel kritiek op de jurk die ze droeg op haar eindexamenfeestje. Ze verscheen in een onwijs sexy jurkje met een flinke inkijk. Ze heeft haar borsten dan wel laten verkleinen, maar ze wil ze duidelijk nog wel graag laten zien. Volgens de actrice moesten de mensen die kritiek hadden op haar outfit een hobby zoeken.

 

Today's office...relax everyone it's cranberry juice and I'm wearing lady bit pasties. #DogYears #set #movie

Een foto die is geplaatst door Ariel Winter (@arielwinter) op

 

 

Foto: Instagram Ariel Winter

Reacties