×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michael Phelps doet het opnieuw

Deze zomer zijn 23e Olympische medaille?

30.06.2016 -

Michael Phelps zal in Rio deelnemen aan zijn vijfde Olympische Spelen. En dat terwijl hij gestopt was en ook nog eens aan de drank verslaafd raakte.


Toen Michael Phelps besloot een punt te zetten achter zijn imposante carrière als wedstrijdzwemmer, had de Amerikaan maar liefst 22 Olympische medailles gewonnen.

Het ineens niet meer zwemmen zorgde echter voor grote problemen bij Michael. Zozeer dat hij aan de drank raakte en zelfs werd gearresteerd wegens rijden onder invloed.

Het was voormalig Miss Californië Nicole Johnson die hem weer op het rechte pad kreeg. De twee hebben inmiddels zelfs een zoontje.

Michael voelde zich daardoor zo goed dat hij zelfs weer besloot te gaan zwemmen. Door zich in Amerika te kwalificeren voor de 200 meter vlinderslag, is hij er in Rio dus gewoon weer bij. Overigens hoopt Michael zich ook nog te kwalificeren voor de 100 meter vlinderslag en de 200 meter wisselslag.

Foto: Instagram Michael Phelps

Reacties