×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Boer Richard vraagt Monique ten huwelijk

Op een niet bepaald romantische manier

30.06.2016 -

Nog meer geluk bij de boeren van Boer Zoekt Vrouw. Boer Richard, die meedeed aan het programma in 2009, gaat trouwen met zijn Monique. Hij heeft haar onlangs ten huwelijk gevraagd, maar van romantiek bij het aanzoek was niet echt sprake.


Dat vertellen de boer en zijn aanstaande aan Shownieuws. 'We waren gewoon aan het werk toen ik haar vroeg', zei Richard. Monique wist ook niet goed wat ze ermee aan moest. 'Ik dacht eigenlijk dat het een humorgrap van hem was, maar het bleek dus doodserieus.'

Ondanks de verrassing was Monique dolblij. 'Ik vond het heel leuk.' Richard zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw eindigde na de bezorging van de brieven. Er hadden te weinig vrouwen een brief geschreven om mee te kunnen doen aan de logeerweek. Toch heeft Richard zijn grote liefde gevonden en de twee hebben samen al vier kinderen. 

 

Foto: KRO

Reacties