×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Louis Tomlinson naar de rechter'

30.06.2016 -

Louis Tomlinson stapt naar de rechtbank om gedeeld ouderlijk gezag over zijn zoontje te krijgen. De moeder van de vijf maanden oude Freddie, Briana Jungwirth, zou de One Direction-zanger niet altijd even veel tijd met de baby gunnen.


Om zeker te zijn van een volledig gedeeld ouderschap ziet de 24-jarige Louis geen andere mogelijkheid meer dan een rechtszaak. Daarmee wil hij afdwingen dat de tijd die hij en Briana elk krijgen met Freddie precies gelijk is, meldt TMZ.

Daarnaast wil Louis dat de rechter vaststelt hoeveel geld hij maandelijks moet overmaken aan Briana, met wie hij een korte affaire had voordat Freddie werd geboren. Momenteel zou hij haar ongeveer 15.000 dollar (13.500 euro) per maand geven en daarnaast een huis voor een miljoen dollar (900.000 euro) per maand huren voor haar en de baby.

Louis en zijn ex zouden kort na de geboorte van Freddie al bonje hebben gekregen over het ouderlijk gezag en de alimentatie. In februari zouden ze onderling een tijdelijke regeling hebben getroffen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties