×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrouw Dennis Quaid vraagt opnieuw scheiding aan

Nu lijkt het echt definitief

29.06.2016 -

Het huwelijk van acteur Dennis Quaid lijkt toch te zijn gestrand. Zijn echtgenote Kimberly Quaid heeft opnieuw een scheiding aangevraagd.


Dennis en Kimberley lieten TMZ weten ‘na zorgvuldig beraad’ een punt te zetten achter hun huwelijk van twaalf jaar. “Die beslissing werd in der minne en met wederzijds respect voor elkaar gemaakt.”

De scheiding zou achter de schermen al grotendeels geregeld zijn. Zo willen de twee hun achtjarige tweeling, Thomas en Zoe, samen blijven opvoeden. “We zullen altijd goede vrienden en toegewijde partners blijven in de opvoeding van onze kinderen.”

Kimberley vroeg in maart 2012 ook al eens een scheiding aan. Een paar maanden later kwam ze echter weer terug op haar besluit. In december 2012 was het Dennis die met scheidingpapieren in de weer was. Ook hij kwam daarop terug, maar omdat beide echtelieden al een krabbel hadden gezet, moesten ze toch naar de rechter. In maart 2013 verklaarde een rechter de scheidingsaanvraag niet-ontvankelijk.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties