×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oma Hardwell snapte er niets van

'Waar zijn de andere passagiers?'

29.06.2016 -

Hardwell vloog dinsdag met een bijzondere gast naar Ibiza voor de opening van het zomerseizoen. Zijn oma ging met Robbert van de Corput, beter bekend als Hardwell, mee.


“Ze had nog nooit gevlogen”, vertelde Robbert aan RTL Boulevard over de reis van zijn oma. “Ze zat in een privéjet en begreep totaal niet waar de andere passagiers waren.” Zijn oma is volgens Robbert zijn grootste fan. “Ze heeft wel veertig plakboeken vol, ze bewaart alles. Het is superleuk dat ze er zo bij betrokken is.”

Oma keek vanaf het vipdek toe terwijl Hardwell het publiek in de Ushuaïa Beach Club om zijn vinger wond. “Het is zeker spannend. Een opening is altijd zo’n speciale avond.” Hardwell staat deze zomer elke dinsdagavond in de club. Bezoekers kunnen ‘heel veel nieuwe muziek’ verwachten. “Ik ben al begonnen aan mijn tweede album en wil veel dingen testen. Ik wil het dansen terugbrengen, in plaats van al dat gespring.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties