×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robin Martens gaat deur niet uit zonder goedkeuring vriend

Laat zich kleden door vriend

29.06.2016 -

Robin Martens stapt pas de deur uit als haar vriend haar kledingkeuze heeft goedgekeurd. De GTST-actrice vertrouwt blindelings op zijn gevoel voor mode.


Dat zegt ze in 100%NL magazine. "Hij geeft echt zijn mening. Dan geef ik een soort modeshowtje, laat ik een paar setjes zien en zegt hij wat ik aan moet doen", zo schetst Robin haar ochtendritueel. Zelfs als haar vriend niet thuis is, geeft hij nog zijn deskundige mening. "Dan stuur ik foto's door via de app, haha!"

Toen Robin jonger was keurde haar moeder nog haar kledingkeuzes. "Vroeger gaf ik niks om mode, ik combineerde bijvoorbeeld alle kleuren met elkaar. Dan zei mijn moeder: 'wil je iets anders aantrekken, dit ziet er niet uit'. Mijn moeder was een soort styliste voor me. Terwijl ik dacht: het is toch gewoon leuk, een legerbroek met een paarse jas en een rode tas?"

 

My Man !! My Proud !! My Real Love !!

Een foto die is geplaatst door Robin Martens (@robinmartensofficial) op

Foto: Instagram Robin Martens

Reacties