×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hoera! Zoontje Samantha van der Plas viert eerste verjaardag

'Mijn God wat vliegt de tijd'

29.06.2016 -

Er is er een jarig... Milano, het zoontje van Samantha en Michael van der Plas, is vandaag een jaar geworden. Samantha, beter bekend als Barbie, is maar wat trots op haar kleine vent.


Daarom deelt ze een lief kiekje van haar en haar mannetje op Instagram. 'Er is er één jaar-ig, hoera hoera. Dat ken je wel zien dat is hij', tikt de blije mama bij het plaatje. 

'Ah mijn kleine mannetje is alweer 1 vandaag. Mijn God wat vliegt de tijd', gaat de realityster verder. Ze hebben ongetwijfeld mooi weer op de verjaardg van Milano, want het gezinnetje is verhuisd naar Spanje. Samantha en Michael hebben daar hun eigen bar, waar laatst onder anderen Rafael en Estavana op bezoek waren. 

Samantha en Michael trouwden op 1 april 2012. Ze hebben twee kinderen, Milano en zijn oudere zus Angelina. 

 

Er is er één jaar-ig Hoera hoera Dat ken je wel zien Dat is hijjjjjjj Ahhh me kleine mannetje is alweer 1 vandaag mijn God wat vliegt die tijd...

Een foto die is geplaatst door Samantha en Michael (@samanthaenmichael2015) op

 

Foto: Instagram Samantha van der Plas

Reacties