×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daniëlle Oerlemans viert trouwdag met leuk kiekje

Acht jaar getrouwd

29.06.2016 -

Feest in huize Oerlemans! Daniëlle en Reinout zijn acht jaar getrouwd. Dat betekent natuurlijk dat het trouwalbum weer uit de kast wordt gehaald.


En van de trouwfoto's deelt Daniëlle een leuk kiekje op Instagram. 'Precies acht jaar geleden', schrijft ze bij de foto. 'Goede herinneringen.' 

Op het plaatje zit de blondine achterop een motor bij haar, inmiddels, echtgenoot. Zij heeft een kroontje op en Reinout draagt een bijzonder pak. Toen waren ze duidelijk al helemaal in Amerikaanse sferen.  

Reinout en Daniëlle trouwden op 28 juni 2008. Het stel heeft vier kinderen, Thijmen, Katelyn, Fiene en Benjamin. 

 

Exactly 8 years ago good memories

Een foto die is geplaatst door Danielle Oerlemans (@danielleoerlemans) op

Foto: Instagram Daniëlle Oerlemans

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!