×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vierde scheiding Lisa Marie Presley

29.06.2016 -

Ook Lisa Marie Presleys vierde huwelijk is op de klippen gelopen. Bekenden van de dochter van The King melden dat ze het volledige gezag over haar twee dochtertjes eist.


Ook wil Lisa Marie dat haar ex Michael Lockwood de tweeling alleen mag zien als ze erbij is, meldt TMZ. Lisa Marie en Michael trouwden in 2006, maar na tien jaar is de koek kennelijk op. Volgens insiders wil Lisa Marie los van haar kindereis verder niets van Michael. Ze heeft niet gevraagd om financiële hulp bij de opvoeding van de twee meiden en ook wil ze niets van Michaels vermogen.

De 48-jarige Lisa Marie was drie keer eerder getrouwd. Voor haar huwelijk met Lockwood gaf ze haar jawoord al aan Danny Keough, Michael Jackson en Nicolas Cage.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties