×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mooie plaatjes: Arie Boomsma voor het eerst op vakantie met dochtertje

'Ik ben het niet verleerd'

28.06.2016 -

Arie Boomsma en zijn vrouw Romy zijn voor het eerst sinds de geboorte van hun dochter Bobby Jo op vakantie gegaan. Samen met hun kleine meid zijn ze afgereisd naar het zonnige Mallorca. En daar worden natuurlijk kiekjes van gedeeld!


'Het was lang geleden, de laatste vakantie. Maar ik ben het niet verleerd', schrijft Arie bij een plaatje van hemzelf in het zwembad. De presentator lijkt ultiem te relaxen terwijl hij in het water ligt. 

Zijn vrouw Romy deelt een lief kiekje van dochtertje Bobby. De kleine meid met een flinke bos donker haar kijkt tevreden in de camera terwijl ze haar knuffeltje vasthoudt. Haar moeder plaatst een hartje bij de foto. 

Romy en Arie werden op 1 februari dit jaar ouders van Bobby Jo. Sindsdien worden er regelmatig lieve foto's gedeeld van het kleine meisje en Arie liet zelfs haar naam op zijn borst tattoeëren. 

 

Het was lang geleden, de laatste vakantie. Maar ik ben het niet verleerd...

Een foto die is geplaatst door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op

 

bobby

Een foto die is geplaatst door Romy Boomsma (@romyboomsma) op

 

 

Een foto die is geplaatst door Romy Boomsma (@romyboomsma) op

 

Foto: Instagram Arie Boomsma

Reacties