×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Versteegh grapt over photoshopfout cover L'Homo

'Hier heb ik wel twee armen'

28.06.2016 -

Jan Versteegh en Tim Hofman hebben voor flinke ophef gezorgd door mee te werken aan een fotoshoot voor de L'Homo. De mannen staan intiem op de cover. Alleen mist Jan in de prachtige foto een arm. Nu steekt Jan de draak met deze fout.


Hij plaatste een backstagefoto van de shoot op Instagram. 'Vandaag in de winkel de L'HOMO! Hierbij een backstagefoto waar ik wel twee armen heb', schrijft de presentator bij het kiekje. 

Gisteren kwam de cover met een video van de shoot online. Het regende lovende reacties over Tim en Jan, maar veel mensen merkten wel de missende arm op. Bij de lancering van het magazine waren gisteren ook een aantal BN'ers aanwezig, waaronder Patrick Martens. Hij plaatste een kiekje van de lancering op Instagram, maar deze werd steeds verwijderd vanwege de blote billen op de foto. 

 

Vandaag in de winkel de L'HOMO!! Hierbij een backstage foto waar ik wel twee armen heb.

Een foto die is geplaatst door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

 

Foto: Instagram Jan Versteegh

Reacties