×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ferry lyrisch over Ranomi

'Ze daagt me uit en begrijpt me'

28.06.2016 -

Zwemmer Ferry Weertman noemt zijn vriendin Ranomi Kromowidjojo 'de perfecte vrouw voor mij'. Onlangs deed hij uit de doeken hoe de vonk tussen beide topsporters een jaar geleden oversloeg.


''We kenden elkaar al een beetje omdat we in dezelfde hal in Eindhoven trainen. Inmiddels alweer een jaar geleden zijn we met zijn allen op trainingskamp geweest in Belek in Turkije. Daar hadden we tussen de trainingen door en 's avonds tijd om elkaar echt goed te leren kennen'', vertelt de 24-jarige Ferry.

''We hebben vanaf het begin een enorme klik met elkaar en we begrijpen elkaar volkomen. Zij weet als geen ander hoe mijn leven in elkaar zit en dat is heel prettig. Als Ranomi en ik afgesproken hebben en ik zeg de afspraak af, omdat ik moe ben, dan hoor je haar daar niet over. Zij weet wat 'moe' betekent voor een topsporter en dat je nu eenmaal heel veel moet laten om aan de top mee te kunnen, zoals ze dat zelf ook moet doen."

''Daarbij is Ranomi heel intelligent, ze daagt me echt uit in gesprekken en dat vind ik heel belangrijk'', vervolgt Ferry. "Alles bij elkaar is zij de perfecte vrouw voor me. En ik kan je zeggen dat wij echt heel veel van elkaar houden."

Eind juli vorig jaar bevestigde Ranomi haar relatie met Ferry. Daarvoor was de zwemster samen met Pieter van den Hoogenband. In september 2014 maakten de twee hun breuk bekend. Ferry zegt goed op te kunnen schieten met de ex van zijn vriendin. ''Pieter gunt ons dit geluk van harte''.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties