×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon Chantal Janzen is het niet eens met haar kledingkeuze

‘Mama de mensen kijken zo naar jou’

27.06.2016 -

Van je kind moet je het hebben. James, de zoon van Chantal Janzen, schaamde zich een beetje voor zijn moeder. Dat kwam door de pet die ze op haar hoofd had.


Chantal plaatste een foto van haarzelf met het beruchte hoofddeksel op Instagram. ‘Mama de mensen kijken zo naar jou. En dus ook naar mij en dat vind ik toch niet fijn’, zijn de woorden die zoon James heeft gezegd volgens de presentatrice. Chantal verontschuldigde zich tegenover haar kind, in de veronderstelling dat dit was omdat ze een BN’er is.

‘Oh sorry liefje, dat vind ik echt heel vervelend voor je, maar ja dat komt door mama’s werk’, antwoordde zij. ‘Nee joh, dat komt gewoon door dit belachelijke petje’, was de reactie van James. Nou, dan weet Chantal ook weer waar ze aan toe is.  

 

Foto: Instagram Chantal Janzen

Reacties