×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De trouwvideo van dj Paul Elstak en zijn Kristel

‘Mijn dromen zijn werkelijkheid geworden’

27.06.2016 -

Nog meer huwelijksbeelden van BN’ers. De vrouw van dj Paul Elstak heeft vandaag een stuk uit hun huwelijksvideo gedeeld. En dat is een video met intieme beelden van hun grote dag.


Kristel van den Hooven, de kersverse echtgenote van Paul Elstak, zette de video op Instagram. Daarin zijn beelden te zien van de voorbereidingen van hun grote dag, hun feest en het moment dat Paul zijn trouwgeloften voorleest. Tijdens dat moment weet hij mensen niet alleen bijna aan het huilen te krijgen, maar hij krijgt ze ook flink aan het lachen.

Paul en Kristel gaven elkaar op 16 juni het jawoord. Zij trouwden in Rotterdam. De video die nu online is gekomen is een teaser van de hele film volgens Kristel. 

 

1 minute teaser of our #weddingvideo by #StateOfDreaming Looking back on a beautiful day #ChaseYourDreams

Een video die is geplaatst door Kristel Melissa (@kristelmelissa) op

Foto: Instagram Kristel van den Hooven

Reacties