×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gebroeders Jackson brengen eerbetoon aan Michael

Superster overleed zeven jaar geleden

25.06.2016 -

Het is vandaag zeven jaar geleden dat Michael Jackson overleed, maar we zijn de King of Pop nog niet vergeten. Zijn familie denkt ook nog aan de superster en daarom brachten de broers van Michael een eerbetoon aan hem. Inclusief een echt Michael Jackson-dansje.


Jermaine, Tito, Jackie en Marlon Jackson stonden gisteravond op de San Diego County Fair. Zij vormden samen met broer Michael The Jackson 5. De hitjes van de band kwamen ook aan bod, maar vooral Wanna Be Startin' Something van Michael heeft indruk gemaakt. De gebroeders Jackson deden ook de soepele dansmoves van hun overleden broer na namelijk. 

Zeven jaar na zijn dood is Michael Jackson nog steeds wereldnieuws. De afgelopen week kwamen de politierapporten van huiszoekingen op zijn landgoed Neverland naar buiten. Daarin werd gesteld dat Michael Jackson er perverse seksuele fantasieën op nahield. Zijn broer Jermaine is flink boos om wat er wordt beweerd naar aanleiding van deze rapporten. 

 

Foto: Video TMZ

Reacties