×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dinand Woesthoff voor vierde keer vader

Tweede voornaam van Leia is Guusje

24.06.2016 -

Dinand Woesthoff is vrijdagavond voor de vierde keer vader geworden. Na drie zoons hield hij voor het eerst een dochter in zijn armen. Het meisje heeft de naam Leia Guusje Woesthoff gekregen.


Haar tweede naam heeft Leia ongetwijfeld te danken aan Guusje Nederhorst, de eerste vrouw van Woesthoff en moeder van zijn eerste zoon Dean (12). Guusje Nederhorst overleed in 2004.

De dolgelukkige vader deelde vrijdagavond via Twitter een eerste kiekje van zijn kleine meisje met de rest van de wereld. "En dan is ze er... Een prachtig mensje. All you & we need is love. Spread the word girl!"

Eerder op de dag stuurde Woesthoff al een tweet uit waarin hij meldde dat zijn dochter eraan kwam. Samen met zijn vrouw Lucy heeft de voormalig Kane-zanger zoons Jimi (9) en Che (5).

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Twitter Dinand Woesthoff

Reacties