×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Christina Aguilera zingt speciaal nummer voor slachtoffers Orlando

24.06.2016 -

Christina Aguilera heeft haar gouden keeltje ingezet voor de slachtoffers van Orlando en hun nabestaanden. De zangeres schreef speciaal voor hen het nummer Change. Een emotioneel nummer waar ze zingt over dat ze wacht op de verandering dat iedereen eindelijk zichzelf mag zijn.


De zangeres bracht het nummer gisteravond met zichtbare emoties ten gehore bij Jimmy Kimmel Live. Het publiek schreeuwde en klapte om de zangeres en haar achtergrondkoor bij te staan en om de waardering voor het lied uit te spreken.

De opbrengsten van haar single Change doneert Christina aan The National Compassion Fund. Dit fonds helpt de nabestaanden van de slachtoffers die zijn gevallen in een club voor homoseksuelen in Orlando op 12 juni. 

 

Foto: YouTube Jimmy Kimmel

Reacties