×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje voor Anouk

24.06.2016 -

Anouk is dolgelukkig met de geboorte van haar dochtertje Jelizah Rose en deelt een foto van het pasgeboren meisje.


’We zijn gek van verliefdheid door de komst van ons dochtertje,’ jubelt Anouk. Jelizah is het zesde kindje van de zangeres. De vader van het kindje is haar vriend Dominique Schemmekes, die ook poseert met het pasgeboren meisje.

Jelizah heeft vijf oudere broers en zussen. Van drie verschillende vaders kreeg Anouk zonen Benjahmin Kingsley (13), Elijah Jeremiah (11), dochter Phoenix Ray (10), zoon Jesiah Dox (5) en de tot nu toe jongste telg zoontje Sion Jethro (1,5).

Overigens heeft Anouk al aangekondigd dat dit haar laatste kindje wordt. ’Na de bevalling gaat er een knoop in mijn eileiders en sluit ik de boel af,’ liet de zangeres onlangs weten.

Foto: Facebook Anouk

Reacties