×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sinead O’Connor ontkent zelfmoordpoging

‘Het is onzin dat ik van een brug wilde springen’

24.06.2016 -

Sinead O’Connor heeft van zich laten horen nadat het gerucht ging dat ze weer een zelfmoordpoging zou hebben gedaan. “Het is onzin, ik ben daar veel te gelukkig voor.”


Dat schrijft de zangeres op Facebook. De politie van Chicago was door de Ierse autoriteiten gewaarschuwd uit te kijken naar de Ierse zangeres. Sinead zou haar familie donderdagavond hebben gebeld met de mededeling dat ze van plan was van een brug in Chicago te springen.

''Wat een onzin dat ik van een brug zou springen. Een stomme trut vond het nodig om met opzet onjuiste roddels over mij te moeten verspreiden. Dat is alles'', zegt ze. Een maand geleden werd Sinead als vermist werd opgegeven. De politie vreesde dat ze zelfmoordplannen had.

Sinead combineerde haar teken van leven met een mening over het vertrek van de Britten uit de Europese Unie. Dit noemt ze een overwinning voor Ierland. ''Het is officieel, Ierland is niet langer bezit van Groot-Brittannië'', jubelt ze.

Foto: ANP

Reacties