×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Loes Luca had knobbel in haar maag

Actrice herstelt voorspoedig

24.06.2016 -

Het was een heftige periode voor Loes Luca. Ze kampte met ernstige vermoeidheid en vervolgens werd er ook nog een knobbel in haar maag gevonden. De artsen tastten eerst in het duister of deze goed- of kwaadaardig was.


Inmiddels is Loes weer thuis en herstelt ze voorspoedig. Dat zegt Ellen Pieters, die Loes vervangt in de musical In De Ban Van Broadway. Gelukkig was er snel goed nieuws. "Het bleek om een goedaardige cyste te gaan", vertelt Ellen. 

Zij moest op haar beurt binnen twee weken klaar zijn om de rol van Loes over te nemen. ''Het was een van de meest zenuwslopende projecten in mijn leven. Mijn man vluchtte zelfs naar Engeland. Ik heb echt als een zombie geleefd om de teksten tot mij te nemen."

 

Foto: Twitter Loes Luca

Reacties