×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Taylor Swift heeft borstvergroting gehad volgens fans

24.06.2016 -

Fans van Taylor Swift gaan helemaal los op social media. Volgens hen heeft de populaire zangeres een borstvergroting gehad.


Op recente foto's met haar nieuwe vriend Tom Hiddleston lijken de borsten van de blondine namelijk een stuk groter dan voorheen, vinden de fans. Gelukkig voor Taylor reageerden de mensen niet negatief op haar mogelijk nieuwe voorgevel, maar verbazing was er wel. De vraag komt ook op of de zangeres niet gewoon een heel goede bh aanheeft waardoor haar borsten net iets groter lijken. 

De Britse tabloid The Sun sprak met een plastisch chirurg die van mening is dat de zangeres haar borsten met kleine implantaten een tikkie heeft vergroot. Volgens de dokter worden dit soort kleine implantaten steeds populairder.

Kijk en vergelijk zelf. De eerste foto is onlangs genomen van Taylor Swift, de tweede foto is van een paar weken geleden. Wat denk jij? 

Foto: Instagram Taylor Swift

Reacties