×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

David Hasselhoff halveert alimentatie

The Hoff is blut

24.06.2016 -

David Hasselhoff kan weer een beetje opgelucht ademhalen. De acteur, die onlangs bekendmaakte blut te zijn, hoeft van de rechter nog maar 10.000 dollar (8845 euro) per maand aan zijn ex Pamela Bach te betalen. Dat is iets minder dan de helft van de oorspronkelijke maandelijkse alimentatie.


The Hoff vertelde de rechtbank eind mei nog maar 40.000 dollar (35.000 euro) tot zijn beschikking te hebben. Hij zei ongeveer 100.000 euro per maand te verdienen, maar dit gaat allemaal op aan zijn eigen levensonderhoud. Daarom wilde hij eigenlijk helemaal af van de alimentatie. Bach toonde echter geen medelijden met de acteur, omdat deze volgens haar miljoenen waard is, over heel de wereld huizen bezit en nog volop werkt.

David en Pamela waren van 1989 tot 2006 getrouwd en hebben twee volwassen dochters samen. Nu wil de 63-jarige Baywatch-ster graag opnieuw trouwen, met de 36-jarige Hayley Roberts.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties