×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sinead wilde weer zelfmoord plegen

Zangeres dreigde van brug te springen

24.06.2016 -

Er wordt opnieuw gevreesd voor het leven van Sinead O'Connor. De politie van Chicago kijkt uit naar de Ierse zangeres na een waarschuwing van de Ierse autoriteiten.


Sinead zou haar familie donderdagavond hebben gebeld met de mededeling dat ze van plan was van een brug in Chicago te springen. Dat meldt TMZ, die een geluidsopname heeft van de waarschuwing. Het nieuws komt een maand nadat Sinead als vermist werd opgegeven. De politie vond haar terug, maar ook toen werd gevreesd dat ze zelfmoordplannen had.

In november liet de 49-jarige Nothing Compares To You-zangeres, die aan een bipolaire stoornis lijdt, via Facebook weten dat ze een overdosis had genomen. Toen werd ze gevonden door de politie in Dublin en naar het ziekenhuis gebracht. In 2011 dreigde ze al eens via Twitter met zelfmoord.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties