×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robbie Williams waarschijnlijk toch op album Take That

23.06.2016 -

Goed nieuws voor de echte Take That-fans! Robbie Williams doet waarschijnlijk mee op het nieuwe album van de band voor hun 25-jarig jubileum.


Dat hebben de bandleden bevestigd aan The Sun. Hoewel ook Robbie van de partij is, is het geen reünie van de volledige Take That-formatie, aangezien Jason Orange hoogstwaarschijnlijk niet meedoet.

"We hebben contact gehad met Jason en Robbie. Jason voelt zich goed bij wat hij nu doet en heeft geen intentie om terug te komen in de band", aldus Howard Donald. "Wat Robbie betreft: we hebben het er met hem over gehad en misschien dat we een jubileumalbum doen waarop we nummers samen schrijven met hem."

De Britse boyband, tegenwoordig een trio, ziet het wel zitten om nieuwe nummers op te nemen en een tour te doen ter ere van hun 25-jarig bestaan.

Foto: ANP

Reacties