×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lieke: 'Heel veel zin in bruiloft'

Dit weekend trouwt ze in Italië

23.06.2016 -

Deze week in Weekend het laatste nieuws over de bruiloft van Lieke van Lexmond en haar verloofde Bas. De RTL-presentatrice staat op het punt om naar Italië te vertrekken voor de grote dag.


Weekend kon enkele weken geleden onthullen dat Lieke en Bas dit weekend in Toscane zullen trouwen. Het paar nodigde 70 gasten uit, waaronder ook Doutzen Kroes en haar man Sunnery James. Aan Shownieuws laat Lieke vandaag weten heel veel zin te hebben in de bruiloft. 'Ik heb geen stress. Ik heb er vooral heel veel zin in,' lacht de presentatrice.

Foto: Reni van Maren

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!