‘Berichten over Michael zijn niet waar’

De afgelopen dagen was de overleden Michael Jackson weer volop in het nieuws. Naar aanleiding van documenten en beeldmateriaal van huiszoekingen op zijn landgoed Neverland in 2005 wordt beweerd dat Michael er meerdere perverse fantasieën op nahield. Daar klopt allemaal helemaal niks van, zeggen de beheerders van het landgoed nu.

“Niets in deze berichten is waar”, zeggen de beheerders in een verklaring tegen de Los Angeles Times. Zo meldt People Magazine. Volgens hen is het allemaal zo gepland, aangezien het vrijdag precies zeven jaar na het overlijden van de wereldberoemde popster is.

In 2005 werd Michael Jackson beschuldigd van kindermisbruik. Hij werd later vrijgesproken, ondanks de spullen die in zijn huis werden gevonden door de politie van Santa Barbara. Zij vonden, volgens de recent gepubliceerde rapporten, verschillend pornografisch materiaal van onder andere kinderen.

Dit klopt volgens de beheerders van landgoed Neverland dus niet. Eerder deze week gaf Michaels dochter Paris Jackson ook al aan dat zij volledig overtuigd is van de onschuld van haar vader.