×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nielson maakt olympisch lied

'De sporters in Sotsji gaven inspiratie'

23.06.2016 -

Zanger Nielson heeft een speciaal lied geschreven voor de Nederlandse sporters die meedoen aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Dat viel in de smaak, want sportkoepel NOC*NSF heeft het nummer Hoogste Versnelling omgedoopt tot motivatielied voor de olympiërs.


"De inspiratie om Hoogste Versnelling te schrijven heb ik twee jaar geleden opgedaan tijdens de Winterspelen in Sotsji, waar ik de eer had om in het Holland Heineken House op te treden. De energie die de olympische sporters mij gaven en de kracht die zij uitstraalden hebben zoveel indruk op mij gemaakt dat ik hier een liedje over wilde schrijven. Zij laten zien dat als je iets wil bereiken - bijvoorbeeld in de sport die je beoefent - je hier zelf verantwoordelijk voor bent en je gas moet geven in de hoogste versnelling'', aldus Nielson.

Het lied is donderdag uitgebracht op Olympic Day, een feestelijke dag ter ere van het ontstaan van de moderne Olympische Spelen.

 

Foto: Instagram Nielson

Reacties