×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rita Ora wilde inbreker vermoorden

'Ik zal zijn gezicht nooit meer vergeten'

23.06.2016 -

Rita Ora dreigde een inbreker die in november haar huis in Londen binnendrong te vermoorden. Dat is te horen in haar gesprek met het alarmnummer.


De man stal sieraden, kleren en electronica ter waarde van ruim 250.000 euro, nadat hij inbrak door het raam van de kamer op de begane grond waar Rita's zus Elena in lag te slapen. Elena rende snel naar boven de kamer van Rita in, die daarop de deur sloot en het alarmnummer belde, meldt E! News.

"Waag het niet boven te komen", zo schreeuwde Rita tijdens het telefoontje, waarvan de opname werd afgespeeld tijdens een rechtszaak over de inbraak. "Ik heb geen mes, ik weet gewoon dat ze naar boven komen", zei ze tegen de persoon van het alarmnummer. "Wat wil je dat ik nu doe? Ik ga hem vermoorden."

Het was emotioneel voor Rita de opname terug te horen in de rechtszaal. De 26-jarige verdachte, die eerder dit jaar door Elena werd geïdentificeerd, beweert onschuldig te zijn. Elena zegt dat ze tijdens de inbraak oogcontact met hem had en zijn gezicht nooit zou vergeten.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties