×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariel pikt kritiek niet

'Ik zag er HOT uit in die jurk'

23.06.2016 -

Ariel Winter heeft mensen die kritiek hadden op haar outfit opgeroepen een hobby te zoeken. "#OmhelsJeLichaam", schreef de Modern Family-actrice, in reactie op de negatieve opmerkingen.


De 18-jarige Ariel, die vorig jaar haar borsten liet verkleinen, hees zich voor haar eindexamenfeestje in een nogal sexy jurk met een gat vanaf de onderkant van haar borsten. Sommige fans konden de foto die ze van zichzelf deelde via Instagram niet waarderen en lieten negatief commentaar achter. "Ik zag er HOT uit in die jurk", schrijft Ariel nu. Ze geeft verder een tip aan onzekere fans: "Omhels alles wat je bent. Laat die stemmen aan de buitenkant geen stemmetjes aan de binnenkant worden. Weet wat je waard bent. Onthoudt wie je bent. Hou van jezelf. Je bent perfect."

Ariel, bekend als de studiebol Alex in Modern Family, is van plan na de zomervakantie te beginnen aan een studie aan UCLA, de Universiteit van Californië in Los Angeles.

De 80-jarige Burt Reynolds heeft geen enkel probleem met de sexy Ariel.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Ariel Winter

Reacties