×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jos Lansink heeft prostaatkanker

22.06.2016 -

Springruiter Jos Lansink herstelt momenteel in het ziekenhuis van een zware operatie. De nu 55-jarige ruiter heeft namelijk prostaatkanker en moest daaraan geopereerd worden.


Jos, deed maar liefst 5 keer mee met de Olympische Spelen en won in 1992 tijdens de Spelen in Barcelona goud tijdens de landenwedstrijd. ,,De operatie is goed verlopen maar heeft wel vijf uur geduurd. Er moet nog verder onderzocht worden hoe de kanker verder het best behandeld moet worden. Ik ben helemaal niet bezig met een comeback. De artsen hebben mij immers toevertrouwd dat een volledig herstel tot vier maanden in beslag kan nemen”, aldus de in het Overijsselse Rossum geboren Lansink. 

Reacties