×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes jr. is nog niet begonnen aan de babykamer

'Het komt allemaal wel'

22.06.2016 -

André Hazes jr. heeft de kwasten en het gereedschap nog niet uit de kast getrokken om de babykamer klaar te maken. Zijn vriendin Monique is al 22 weken zwanger, maar hun toekomstige zoontje heeft nog geen eigen plekje.


Dat bekent de zanger aan RTL Boulevard. Ze hebben al wel samen nagedacht over de kleuren van het kamertje. Het lijkt erop dat de muren van het kamertje lichtblauw worden. "Of lichtbruin en dat de accesoires meer blauw worden, weet je wel. Niet te wild." 

André maakt zich er nog niet zo druk om dat het niet zo heel lang meer duurt voordat de nieuwe André Hazes geboren wordt. De spullen om te klussen pakt hij er vanzelf wel bij. "Het komt allemaal wel denk ik", zegt hij.

 

Foto: Instagram André Hazes jr.

Reacties