×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huwelijksklokken voor Katja Schuurman

Na een jaar samen is ze verloofd met haar Freek

22.06.2016 -

Katja Schuurman stapt opnieuw in het huwelijksbootje. De donkere schone gaat het jawoord geven aan haar vriend Freek van Noortwijk.


Dat bevestigt haar management aan RTL Boulevard. Katja en Freek zijn nog maar een jaar samen, maar zien de toekomst helemaal zitten samen. Het is nog niet bekend wanneer Katja en Freek gaan trouwen.

Freek liet al eerder duidelijk weten helemaal gek te zijn van de actrice. Volgens hem is hun relatie geen moment saai geweest door Katja. "We willen altijd alles, elk moment optimaal maken. Nóg leuker, nóg spannender en nóg langer."

De twee leerden elkaar een paar maanden kennen na Katja’s breuk met acteur Thijs Römer. In 2015 zetten Katja en haar ex een punt achter hun huwelijk. Eind vorig jaar gaf de actrice aan dat ze midden in het traject van de scheiding dacht dat het nooit meer goed zou komen. Dat tegendeel is gelukkig voor Katja nu bewezen. 

Foto: Twitter Katja Schuurman

Reacties