×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Videobeelden huiszoeking Michael Jackson

Het geheime leven van de overleden zanger

22.06.2016 -

Het boek rondom het vermeende kindermisbruik van Michael Jackson is nog lang niet gesloten. Gisteren doken de politierapporten van de huiszoekingen in 2003 op en nu is ook de video van het doorzoeken van Neverland, het landgoed van Michael, op internet verschenen.


In de video op de site RadarOnline worden verschillende kamers van het immense landgoed van de popster getoond. Er zijn vooral veel lugubere poppen op de beelden te zien. De politiemannen die met de huiszoeking bezig zijn stuitten op verschillende gesloten deuren. Minstens een daarvan was beveiligd met drie sloten.

Op het landgoed werden onder andere meerde pornografische foto’s van kinderen en volwassenen gevonden. Ook dook er een foto van Macaulay Culkin op, waarop geschreven stond ‘Laat me niet alleen in het huis’. De Home Alone-acteur heeft daaronder zijn handtekening gezet.


Macaulay Culkin samen met Michael Jackson. Bron: YouTube

Ondanks de vondst van alle foto’s, video’s en ander belastend materiaal werd Michael in 2005 vrijgesproken. Zijn familie blijft ook nu nog volledig achter hem staan. Zij dochter Paris Jackson meldde op Twitter: “Het zal bewezen blijven dat mijn geliefde vader altijd onschuldig geweest is.” 


 

Foto: Twitter Michael Jackson

Reacties