×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Everon Jackson Hooi is GTST nog lang niet zat

'Ik zie mezelf wel de nieuwe Ludo worden'

22.06.2016 -

Stoppen met Goede Tijden, Slechte Tijden? Everon Jackson Hooi piekert er niet over! Als het aan hem ligt is hij nog jaren te zien als Bing Mauricius. De 34-jarige acteur heeft voorlopig nog geen genoeg van GTST. “Ik vind het zo leuk om te doen."


Dat zei de acteur woensdag in Goedemorgen Lex op 100% NL. “Ik zie mezelf wel de nieuwe Ludo worden”, zei Everon over zijn collega Erik de Vogel, die sinds 1996 in de huid van Ludo Sanders kruipt. “Ik zal daar echt niet zo snel mee stopen.”

Bovendien liggen volgens Everon de rollen buiten GTST niet voor het oprapen. “Ik zie dat bij veel collega-acteurs die stopten met GTST en niet aan de bak komen. Ik ga niet op de bank zitten wachten op andere rollen.”

Daar komt voor Everon ook nog eens bij dat er 'voor donkere acteurs gewoon heel weinig is qua rollen in Nederland'. “Kijk maar naar een gemiddelde serie, dan heb je geluk als er eentje bij zit. Dat is gewoon de waarheid. Dus ik ga heel voorzichtig om met wat ik heb.”

 

Today is a good day #happybirthday #gtst #langzaljeleven

Een foto die is geplaatst door Everon Jackson Hooi (@everonhooi) op

Foto: Instagram Everon Jackson Hooi

Reacties