×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Viola Holt wordt bingo-presentatrice

'Hoor ik daar bingo?'

22.06.2016 -

Viola Holt maakt dit jaar haar opwachting op het Milkshake Festival in het Westerpark in Amsterdam. Ze gaat op de beide festivaldagen, 30 en 31 juli, bingo presenteren, zo maakt de organisatie bekend.


De presentatrice kijkt uit naar haar deelname. "Je maakt er nieuwe vrienden mee, iedereen kan winnen en hoewel het spel al bijna zo oud is als de weg naar Rome, is het nog steeds erg hot." Alle bezoekers kunnen meedoen.

Het festival heeft verder de Amerikaanse Bearnaked Chef aan het programma toegevoegd. De kok die in slechts een kookschort eten bereidt, gaat op zondagmiddag een hangover-lunch klaarmaken.

Milkshake Festival wordt voor de vijfde keer georganiseerd door de Amsterdamse clubs Paradiso en AIR. Het wordt door de organisatie omschreven als een dance-festival waar ''niets moet, alles mag'' en waar een sfeer heerst ''die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest''.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties