×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicholas Hoult zoekt liefde via Raya

22.06.2016 -

Nicholas Hoult is op zoek naar een nieuwe liefde. Dat doet hij via de app Raya, waarop wel meer beroemdheden zitten die op een discrete manier online willen daten.


Spionnen van New York Post hebben de X-Men-acteur voorbij zien komen op de app. Andere sterren die gebruik maken van Raya zijn Joe Jonas, Kelly Osbourne en Moby.

Nicholas had van 2011 tot 2014 een knipperlichtrelatie met zijn X-Men-collega Jennifer Lawrence. Ook Jennifer is weer single, nadat ze een tijdje een relatie had met Coldplay-zanger Chris Martin.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!