×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vlinder wenst nieuwe man voor Isa

'En ook dat mijn papa weer levend is'

21.06.2016 -

Samen met haar dochter Vlinder schreef Isa Hoes het kinderboek Engel. Engel kan wensen laten uitkomen. De 11-jarige Vlinder heeft zelfs overigens ook wel een paar wensen, waarvan ze zou willen dat die uitkwamen.


Als het aan Vlinder ligt, dan weet ze het wel. ‘Voor mijn moeder wens ik een nieuwe man,’ stelt ze. Voor zichzelf heeft ze ook een wens, zo vertelt ze in het Noordhollands Dagblad. Dat is er alleen eentje die helaas nooit zal uitkomen. ‘Ik zou wensen dat mijn papa (Antonie Kamerling, red.) weer levend is.’

Overigens kun je op onze Weekend Facebook-pagina meedoen aan een winactie om een exemplaar van het boek Vlinder in de wacht te slepen.

Foto: Instagram Isa Hoes

Reacties