×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvie vindt Yann wel een lekker ding

20.06.2016 -

Tijdens dit EK heeft Sylvie Meis haar oog laten vallen op de keeper van Zwitserland. ‘Yann Sommer vindt ik een hele knappe man,' zo laat ze weten.


In een interview met RTL Exclusiv laat Sylie Meis haar licht schijnen op het fenomeen spelersvrouw, iets dat zij jaren was toen ze samen met Rafael van der Vaart was.

“Het is natuurlijk geen beroep. Je wordt verliefd op een man die toevallig voetbal speelt. het is belangrijk dat je jezelf niet reduceert tot een spelersvrouw, maar zelf een carrière bouwt of gaat studeren”, maakt Sylvie duidelijk.

Om vervolgens te vertellen dat ze onlangs met veel plezier naar een wedstrijd van het Zwitserse elftal heeft gekeken. Yann Sommer, de 27-jarige keeper van dat team vind ik een hele knappe man.’

Foto: Instagram Sylvie Meis en Yann Sommer

Reacties