×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard boos op Beau

20.06.2016 -

Beau van Erven Dorens zei maandag in RTL Boulevard dat iedereen ‘knalbezopen’ is bij de concerten van De Toppers en dat pikte Gerard Joling niet. Hij belde naar het entertainmentprogramma, omdat het ‘de moeite waard was even iets te zeggen’.


“Ik ben echt niet snel beledigd, maar dit is gewoon een belediging van het miljoenenpubliek dat de afgelopen twaalf jaar is geweest”, zei een boze Gerard.

Na een item over klachten over het geluid in de Amsterdam ArenA bij het concert van Rihanna zei Beau dat fans van De Toppers geen problemen hebben met de ‘galmbak’. “Bij De Toppers maakt het allemaal geen moer uit, want iedereen zingt mee en is knalbezopen.”

“Misschien had het er ook mee te maken dat het concert van Rihanna niet uitverkocht was, wij hebben de ArenA wel 46 keer uitverkocht”, zei Gerard. Volgens hem doen De Toppers er elk jaar alles aan om het geluid zo goed mogelijk te krijgen. “Wij verbeteren het elk jaar een beetje, dat is een stukje investering.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties