×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Stalker bevestigt ontrouw Lily Allen

Uiterst pikante ontwikkeling

20.06.2016 -

Lily Allen ontkende vorige maand ten stelligste de geruchten dat haar man een scheiding heeft aangevraagd vanwege haar ontrouw. Uit politiepapieren in haar stalkerzaak blijkt echter dat zij wel in oktober het bed deelde met een ander.


Lily maakte eerder dit jaar bekend dat een stalker haar al zeven jaar het leven zuur maakt. De politie greep uiteindelijk in toen deze Alex Gray bij haar inbrak. Later vertelde hij aan de politie dat hij van plan was Lily iets aan te doen.

The Sun heeft het politierapport rond de zaak in handen. Daaruit blijkt dat ten tijde van de nachtelijke inbraak in oktober van 2015 niet haar man Sam Cooper, maar dj Daniel London aanwezig was. In de documenten staat dat de zangeres en de dj, wiens artiestennaam MC Meridian Dan is, in bed lagen toen Gray het appartement binnen wist te komen. Het zou Daniel geweest zijn die de stalker het huis uit heeft gewerkt

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties