×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Weer kandidaat The Voice doodgeschoten

19.06.2016 -

Kort na de dood van Christina Grimmie is in de Verenigde Staten opnieuw een kandidaat van The Voice doodgeschoten. Het slachtoffer is Alejandro 'Jano' Fuentes. De 45-jarige inwoner van Chicago deed in 2011 mee aan de Mexicaanse versie van de talentenjacht.


Na het vieren van zijn verjaardag zat Fuentes donderdagavond met vrienden in zijn auto toen een gewapende man hem opdroeg uit te stappen. Fuentes weigerde en werd daarop driemaal in het hoofd geschoten. Dit gebeurde vlakbij zijn studio met de naam Tras Bambalinas, waar jongeren lessen volgden op het gebied van zang, acteren en modellenwerk.

Fuentes overleed zaterdag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen, op de dag na de begrafenis van Christina Grimmie. Zij werd vorig week neergeschoten tijdens een ontmoeting met fans na een concert in Orlando. In Chicago gaat de politie volgens televisiezender WGN uit van een poging tot autodiefstal of een beroving. De politie heeft nog geen arrestaties verricht.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties