×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paul de Leeuw uitgescholden bij herdenking

19.06.2016 -

Paul de Leeuw is bij een herdenkingdienst voor de slachtoffers van de aanslag in Orlando, uitgescholden door een paar jongeren. Paul kreeg de verwensingen vlak voor de bijeenkomst bij homo-café De Unie, naar zijn hoofd geworpen. "Er moet nog veel gebeuren en de homohaat wordt alleen maar groter", zei de presentator achteraf.


Hij was blij dat burgemeester Ahmed Aboutaleb aanwezig was. Die vroeg zich af wat er allemaal aan de hand was. "Het kan niet zijn dat je respect vraagt zonder respectvol te zijn", zei Aboutaleb verontrust, meldt RTV Rijnmond.

Het was niet het enige incident rond de bijeenkomst. Zaterdagochtend kreeg de eigenaar van De Unie een brief waarin werd opgeroepen tot een 'homo-moord' tijdens de Gay Pride in Amsterdam.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties