×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Stalker Brooke Shields: 60 dagen voor 30 jaar

18.06.2016 -

Een man die actrice Brooke Shields al meer dan dertig jaar lastigvalt is vrijdag door de rechter in New York veroordeelt tot zestig dagen celstraf voor stalken. De 49-jarige John Rinaldi stond vaak voor Shields huis geparkeerd en voor de studio waar ze werkt. Ook liet hij cadeautjes voor de kinderen van Brooke achter op de stoep.


''Ik kan niet langer zo leven'', dacht Shields toen Rinaldi weer haar woning stond. Brooke's man Chris Henchy zat ook in het getuigenbankje. Hij vocht tegen de tranen toen hij het had over de zeer verontrustende brief die Rinaldi schreef naar zijn vrouw. In de brief refereerde hij aan actrice Rebecca Schaeffer, die in 1989 werd vermoord door haar stalker. ''Ik vond de analogie extreem verontrustend'', aldus Henchy, zo meldt New York Post.

Rinaldi's advocaat gaf toe dat zijn cliënt wellicht sociaal onhandig was, maar claimt dat hij niet meer dan een vriendelijke buurman is.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties