×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Spice Girls zoeken vervangers Posh en Mel C

17.06.2016 -

De Spice Girls gaan op zoek naar twee zangeressen die Victoria Beckham en Melanie Chisholm kunnen vervangen. De meidengroep werkt aan een reünie, maar Beckham (Posh Spice) en Chisholm (Mel C of Sporty Spice) hebben al laten weten niet mee te doen.


De andere drie Spice Girls, Emma Bunton (40), Gerri Halliwell (43) en Melanie Brown (41) zullen binnenkort audities aankondigen voor de twee vrijgekomen plekken, weten bronnen te melden aan Life and Style Magazine.

In 2012 waren de girls al een keer terug op het podium. Tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen traden de vijf, inclusief Beckham en Chisholm, op in het Olympisch stadion in Londen. De terugkeer van de meidenband staat gepland voor een eenmalige reünietour rond het twintigjarige jubileum van de debuutsingle van de band, Wannabe.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties