×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rick Astley getrouwd

In het geheim, drie jaar geleden

17.06.2016 -

Rick Astley is drie jaar geleden in het geheim getrouwd met zijn vriendin Lene Bausager. Het stel was al vijftien jaar verloofd, vertelt de zanger bekend van Never Gonna Give You Up.


Astley en Bausager zijn al 27 jaar samen, maar trouwen kwam er maar niet van. "We waren allebei ontzettend druk. We konden maar geen datum plannen in onze agenda's", zegt de zanger.

Op aandringen van dochter Emilie stapte het stel uiteindelijk toch in het huwelijksbootje. "Onze dochter bracht ons een bezoek, want ze woon in Kopenhagen. We zaten in de woonkamer toen ze zei: 'Gaan jullie nog trouwen of niet?' En wij zeiden: 'Oke, laten we het gewoon doen!'

Omdat Emilie maar een paar weken thuis was, gingen Rick en Lene snel naar het stadhuis om hun liefde te verzegelen. Tot vandaag hebben ze het niemand verteld.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties