×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Meat Loaf stabiel, onwel door uitdroging

Heftige beelden van optreden in Edmonton

17.06.2016 -

Meat Loafs situatie is stabiel, nadat hij donderdag tijdens een optreden in het Canadese Edmonton instortte. De 68-jarige zanger laat via Facebook weten dat hij onwel werd door ernstige uitdrogingsverschijnselen.


Meat Loaf, oftewel Marvin Lee Aday, ligt momenteel nog in een ziekenhuis in Edmonton. ''De waardes van zijn vitale functies zijn stabiel en normaal. Aanvullende testen worden uitgevoerd, maar hij is bij bewustzijn en herstelt voorspoedig'', aldus de verklaring op de Facebookpagina.

''Hij bedankt iedereen voor de steun en beterschapswensen die hij heeft gekregen. Naar verwachting zal hij snel en volledig herstellen.'' Meat Loaf zal binnenkort bekendmaken welke concerten zijn uitgesteld.

De 68-jarige Amerikaan zegde vorige week nog een optreden in Calgary af wegens ziekte. Meat Loaf was al eerder in elkaar gezakt tijdens optredens. Dat gebeurde in 2011 in Pittsburgh (Amerika) en in 2003 in Londen (Groot-Brittannië).

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties