×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hoorzitting Johnny Depp en Amber van de baan

17.06.2016 -

De hoorzitting over het contactverbod van Amber Heard tegen Johnny Depp vrijdag gaat niet door. Dat meldt persbureau Reuters. De volgende zitting zal op 2 augustus plaatsvinden.


Amber Heard moest vrijdag getuigen in haar zaak tegen de Pirates Of The Caribbean-acteur Johnny Depp. Ze zou de rechtbank vragen om een verlenging van het contactverbod. De vertraging van de zaak zorgt ervoor dat Depp meer tijd heeft om getuigen te verzamelen om zich te verdedigen tegen de beschuldigingen van mishandeling. Het contactverbod van Amber tegen Johnny blijft in stand tot de volgende hoorzitting.

Volgens TMZ werkt het stel aan een gezamenlijke overeenkomst om escalatie van hun vechtscheiding te voorkomen. Amber zou 50.000 dollar per maand aan partneralimentatie van haar ex vragen. Johnny zou bereid zijn om dat met een maximum van 8 maanden te betalen.

Reacties